Politikania daneze nudo në Instagram (Foto)

Nikita Klæstrup, politikane daneze, është vetëm 23-vjeç dhe merret me gjithçka.

Përveç politikës, në të njëjtën kohë është reality i yllit dhe model, dhe deri në vitin 2015 ishte konservatore.

Atëherë ajo bëri një kthesë të mprehtë në karrierën e saj politike dhe u bë liberale, e cila është shumë më e përshtatshme në fotot që ajo ka postuar në Instagram. /KosovaPress/