Pollozhani: Çështë ky terror kundër familjes së El Çekas?!

0
Shpëtim Pollozhani

Reagimi i Shpëtim Pollozhanit:

“Ditën e djeshme policia e ka kërcënuar motrën e El Çeka Afërdita Ahmedi Sadiku duke i traumatizuar fëmijët dhe familjarët e saj, shkruan veprimtari Shpëtim Pollozhani.
“Gjyshen dhe dajën e El Çeka nga fshati Tuhin i kanë marë në ,,biseda informative. “Klani i Zajazit është në panik prandaj ua tërhekim vërejtjen që të mos hakmerren kundër njerëzve të pafajshëm. Kërkojmë të reagojë Komiteti i Helsinkit për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut. Kërkojmë që të reagojnë edhe organizatat për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve”, apelon Shpëtim Pollozhani, kryetari i Shoqatës së të Burgosurëve Politik Shqiptar.