Pozita e gjumit ka efekt në shëndetin tuaj

Gjumi i keq i natës nuk është vetëm i pakëndshëm pasi llogaritet të jetë edhe i rrezikshëm.

Problemet ekzistuese, siç janë dhimbja e shpinës për periudha të ndryshme kohore dhe ndonjë ftohje e mundshme, mund të përkeqësojnë gjendjen tuaj shëndetësore.

Pra, sipas hulumtimit, pozita në të cilën ju flini, thotë shumë për shëndetin tuaj, njofton Klan Kosova.

Mënyra se si ju fleni ndikon në mënyrën se si gjaku qarkullon në trupin tuaj.

Megjithatë për të rregulluar gjithë këto probleme ka një gjë të thjeshtë që ju duhet përfunduar.

Hulumtuesit britanikë potencojnë se nuk është e nevojshme të përdorni medikamente, thjeshtë tentoni pozita të ndryshme derisa të fitoni pozitën më të favorshme për trupin tuaj, njofton Klan Kosova. /Lajmi.net/