Prani e shtuar policore në Çair, ja kush i solli?

Mbrëmë pas orës 22:30 janë vërejtur forca të shtuara policore në Çair

Deshmitaret okulare flasin se arsye qe e solli turmën policore ka qenë rrahja në mes taksistëve të cilët gravitojnë në rajon. Është evituar një aksident më i madh nga ana e policisë, transmeton Gazeta Lajm.

Rrahja mes taksive ka qenë si duket  për udhëtarë, se cili më i pari ti marr. Rrahja dhe zhurma që kanë shkaktuar taksistët, ka shqetësuar jashtë mase qytetarët në këtë pjesë të Çairit, ku shpeshherë ndodhin incidente edhe me pasoja tragjike. /Lajmpress