Pranohet dërgesë me substancë narkotike nga Gjermania

0

Nga zyra për doganim postar më 11.06.2018 është raportuar se ishte pranuar një dërgesë nga Gjermania në emër të dyshuarit mashkull K/Shqiptar, në të cilën kishte një sasi substancë të dyshuar narkotike në peshë 300 gramë.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori kompetent dhe rasti vazhdon të hetohet.