Premiera e filmit “Skenari i nënës” do të shfaqet në Preshevë

0

Në shtëpinë e kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë të hënën më 6 janar do të shfaqet premiera e filmit dokumentar “Skenari i nënës”.

Ky film është bërë me producent Gani Veseli e në regji të Kastriot Saqipit. Filmi do të shafaqet para publikut në orën 19:00 dhe hyrja është pa pagesë./Titulli.com/