Presidenti i FIFA-së infektohet me Covid-19

Presidenti i FIFA-së, Gianni Infantino, ka rezultuar pozitiv me virusin Covid-19.

Ky lajm është komunikuar nga ana e Federatës së Futbollit Botëror, ku thuhet:

“Presidenti i FIFA-së, Gianni Infantino, sot është konfirmuar si pozitiv në testin për coronavirus. Ai disa simptoma dhe tani është vet-izolua dhe do të qëndroj në karantinë për 10 ditët e ardhshme.”, thuhet në komunikatë.