Presidentin e ardhshem te Maqedonise e fiton LSDM

0

Urim Saliu

Presidenti i ardhshem i Maqedonise, pak ikjes se Ivanovit qe mos ardhte kurre nje si ky, eshte nga rradhet e LSDM-se.

Kot mbahet fushate, kor perpelitemi.Kjo pune ka mbaruar.VMRO-se i duhet tjeter garniture politike qe do kerkoj falje nga shqiptaret, do konsolidohet, do ti fshije te gjitha lidhjet me paraardhesit e tyre ne politike dhe do perfitoje elektoratin shqiptare.

Shqiptaret kane kreun e Kuvendit dhe dy funksione te larta per momentin s’mund ti kene.Jo sepse nuk duam ne, por eshte e pamundur, a shqiptaret do ta zgjedhin Presidentin,kuptohet me syceltesine me te madhe qe mos votojne dhe mbeshtesin nje si Ivanov.