Preu gishtin e tij pasi e kuptoj se kishte votu aksidentalisht për partinë e gabuar!

0

Pawan Kumar thotë se ai e mori veprimin drastik sepse ai ishte “i frustruar pas gabimit dhe nuk mundi të kontrollonte emocionet e tij”.

Një votues indian ka prerë gishtin e tij pasi ka votuar për partinë e gabuar në zgjedhjet e vendit të tij.

Pawan Kumar tha se kishte dashur të votonte për Partinë Bahujan Samaj në raundin e dytë të zgjedhjeve në zonen veriore të Uttar Pradesh.

Por në vend që të shtypte butonin për elefantin e BSP-së, ai e shtypi butonin me logon e lotusit, simbolin e Partisë Hindu nacionaliste Bharatiya Janata në pushtet.

Z. Kumar i tha agjencisë së lajmeve ANI: “Unë shtypa aksidentalisht butonin që ka logon lotus të budistëve në vend të simbolit të elefantit.

“E kam prerë gishtin tim për gabimin”, tha lopa nga India.