Prifti grek rrah pamëshirshëm priftin grek

0

Në videon e publikuar më poshtë mund të shihni një prift grek duke grushtuar nje emigrant.

Një prift së bashku me ndihësin e ti që pastronte në Patriarkanën e Kishës Ortodokse Greke në Athinë janë kapur nga kamerat duke e sulmuar një emigrant nga Siria.
Per rastin në fjalë nuk ka marrur kurfar masa policia greke, e cila pas nje komunikate për media , thanë se emigranti kishte provuar te vidhte kepucë në Patriarkanën e Kishës Ortodokse Greke.

Të vetmit që reaguan për këtë rast, ishin Bashkësia Islame e Greqisë ku ata thanë qe “ora kur ndodhi incidenti ishte diten e Martë dhe Patriarkana ishte e zbrazët dhe skishte aty fare qka të vidhej, sepse nuk kishte njerëz në kishë, sepse mesha mbahet diten e Diel”.

Po ky reagim nuk u murr për bazë nga policia.