Probleme me lëkurën? Magjia e trajtime me produktet që mbani në frigorifer

0

Lëkura është një ndër pjesët më delikate të trupit, e cila gjithmonë kërkon vëmendje dhe një kujdes nga ana jonë, sidomos në prag të ndryshimit të stinëve.

Jo të gjitha produktet që përdorim në stinën e verës duhet të jenë dhe për vjeshtën. Por në pamundësi për të blerë kremra të shtrenjtë mund ti realizoni ato në kushte shtëpie.

Ja se si uthulla e mollës, kosi madje dhe llumi i kafes që ju pini çdo ditë mund të bëjnë mrekulli për lëkurën tuaj.

Më poshtë do të zbuloni disa produkte natyrale që të gjithë mund t’i keni në frigorifer dhe që do t’i kthejnë freskinë lëkurës tuaj.

Kos për skuqjet

Lëkurë portokalli për të zbardhur dhëmbët

Uthull molle për aknet

Mjaltë për lëkurë të thatë

Sodë buke për flokët plot shkëlqim

Llum kafeje për celulitin.