Profesori Arbër Çeliku provokohet nga Georgievski: …i lumtë Bilall Kasamit për qëndrimin e tij stoik!

0

Profesori universitar Arbër Çeliku në rrjetin social Facebook, ka komentuar deklaratën e ish kryeministritë Ljupço Gerogievski, ku ai u shprehë në një intervistë se “VMRO-ja duhet ta përkrah Zaevin për bërjen e shumicës për ndryshimet kushtetuese, që të mos kushtëzohet nga Lëvizja Besa”. Profesori çeliku rikujton se ‘thiu mbetët thi’ dhe se nuk ndryshon.

Gjithashtu ai shkruan ‘i lumtë Bilall Kasamit për qëndrimin e tij stoik’, përfundon profesori universitar!

Ja postimi i plotë;