Profesori grek: Helenët e djeshëm janë shqiptarët, jo grekët e sotëm!

Konstantinos Pangalis, ngre pyetjen cilët kush helenët dhe kush shqiptarët?

Ai thotë se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të vërtetën. Sipas tij, shqiptarët janë ilirë, madje shkon pak më tej, teksa ngulmon që helenët e dikurshëm me gjasë janë shqiptarët e sotëm dhe jo grekët e sotëm!