Prokuroria ngre aktakuzë për ngacmim seksual ndaj ish-ministrit kosovar

0

Emisioni “Fontal” i televizionit T7 ka sjell sonte një lajm ekskluziv: Prokuroria ka ngritur aktakuzë ndaj ish-Ministrit të Arsimit Rexhep Osmani. Ai akuzohet se ka ngacmuar seksualisht studenten e tij. Mësoni edhe kush është profesori tjetër që kishte kushtëzuar studenten e tij për një notë kaluese në shkëmbim të seksit.

“Frontal” është magazina informative e televizionit T7 që do të transmetohet çdo natë në orën 19:30 nga e hëna në të premte.

Sonte emisioni ka zbuluar se Prokuroria e Shtetit ka ngritur aktakuzë ndaj ish-Ministrit Kosovar të Arsimit, Rexhep Osmanit për ngacmim seksuale ndaj studentes së tij.

Mësoni për ditën dramatike kur studentja kishte hyrë në zyrën e Osmanit; çfarë i kishte bërë ai asaj dhe çfarë kishte ndodhur në oborrin e Fakultetit të Edukimit.

Po ashtu mësoni se cili profesor i Universitetit të Prizrenit e kishte kushtëzuar studenten e tij se nuk do t’i vë notë kaluese, nëse nuk e kalon natën me të në një motel.