Protestat e ”komitëve”, Shqiptarëve u shahet Nëna (VIDEO)

0

Para Kuvendit të Maqedonisë, grupi i tifozëve “Komitët”, po protestojnë kundër ndryshimit të emrit të Maqedonisë dhe marrëveshjes së arritur me Greqinë.

Pothuajse si çdoherë edhe kësaj radhe nuk kanë munguar edhe sharjet në drejtim të shqiptarëve.

Protesta u thirr nga grupi i tifozëve Komiti, grup i afërt me politikat e qeverisë së kaluar, Vmro-Bdi. Protestuesit kanë ndezur fakele dhe fishekzjarre, kurse dëgjohen edhe detonime. Shumë prej tyre janë persona në moshë.

Për momentin nuk vërehet ndonjë tentim për hyrjen e tyre në Kuvend.

https://www.facebook.com/saska.cvetkovska.5/videos/10217449292851219/