Protestuesit në Kumanovë brohorisin “hajna, hajna” kundër EVN-së

0

Qytetarët e Kumanovës sot për së dyti kanë protestuar kundër shtrenjtimit të çmimit të rrymës. Protestues filloi nga ndërtea e Komunës së Kumanovës dhe ndaloi para objektit të EVN-së në këtë qytet. Organizatorët e kësaj proteste kërkuar me ngulm heqjen e menjëhershme të vendimit për shtrenjtimin e rrymës, edhe atë përsm motos duke brohoritur me fjalën “hajna”, “hajna”. Protesta e cila që nisi në ora 14:00 përfundoi pas një ore e qetë pa ndonjë incident. (INA)