PSE STANDARDE TË DYFISHTA PËR SHTETIN E KOSOVËS

Iliria News Agency
Iliria News Agency

21 Mars, 2023

Skënder Karaçica
Në spikamë

Për shtetin e Kosovës dhe në mbeshtetje të aktit juridik më të lartë të Kushtetutës,do të ishte me interes për dy popujt (shqiptar dhe serb)të përmbyllet me Planin e Ahtisarit.Asgjë më shumë për pakicën serbe,ndonëse me avancimin e të drejtave me shkallën më të lartë për pakicën serbe,që me këto të drejta nuk i kanë pakicat tjera në vendet e BE-së do të përmbyllej marrëveshja në mes të dyja shteteve të lira dhe sovrane të Kosovës dhe Serbisë.Për aktin politik të ditës të (asociacionit)për komunat për pakicën serbe,është një akt në kundërshtim më parimet BE-së dhe,përmes skenarëve të Serbisë,po krijohen ndarje të skajshme në mes dy popujve dhe konflikti i ngrirë do të jetë për brezat e ardhshëm pikë e zjarrit e të konflikteve me erën e barotit ballkanik

Pse standarde të dyfishta për shtetin e Kosovës…?!

Çikago,21 mars 2023

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

urim

Ja përse politika shqiptare në Maqedoni ka mbaruar, ka vdekur

armend asllani

Disa fakte ‘’notore’’ mbi dukurinë e korrupsionit dhe kriminalitetit të personave zyrtar në Maqedoni

KALOSH-CELIKU

RROSPIA

baton haxhiu

Mos, o “trim”

mero-baze

Vjosa Osmani, “telefoni i prishur” i Albinit

kim-mehmeti

Dinjitetin dhe nderin e shtëpisë tënde duhet t’i mbrosh vetë!

ali-ahmeti-edi-rama

Për Edi Ramën dhe Ali Ahmetin: Dilni nga “Ballkani i Hapur” i Serbisë së ministrit të Millosheviçit e ndihmojeni Kosovën

MUHAMERI

Serbia po shitet si e forta e Ballkanit, por harron se shqiptarët kurrë s’kanë qenë më të fortë se tani

dhuna ndaj policise serbet veri

Pse serbët etnikë sulmuan paqeruajtësit e NATO-s në Kosovë?

INFO

NA NDIQ