Publikohen rezultatet e konkurseve për ndarjen e bursave për nxënës për vitin shkollor 2023-2024

INA
INA

19/12/2023

Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se janë publikuar rezultatet e konkurseve për ndarjen e bursave për nxënës të shkollave të mesme për vitin shkollor 2023-2024.

Shiko rezultatet KËTU

Nxënësit të cilët kanë fituar të drejtën e shfrytëzimit të bursës duhet të printojnë dhe plotësojnë TRE kopje të marrëveshjes për bursën përkatëse (marrëveshjet janë publikuar së bashku me rezultatet e konkurseve) dhe së bashku me kopjen e llogarisë rrjedhëse personale t’i dorëzojnë në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës , më së voni deri më 29.12.2023 (drejtpërsëdrejti në zyrën administrative në MASH ose me postë – dërgesë rekomandues me letër kthyese në adresën Rr. ” Shën Kirili dhe Metodi” nr. 54, 1000. Shkup).

Kandidatët të cilët janë refuzuar do të kenë mundësi të parashtrojnë ankesë që nga dita e marrjes së Aktvendimit nga MASH-i ku do të tregohet arsyeja pse nuk është pranuar aplikimi.

Aktvendimet për aplikimet e pranuara edhe për aplikimet e refuzuara për momentin janë duke u përgatitur dhe do të dërgohen gjatë periudhës në vazhdim.

Për të gjitha informatat shtesë dhe për mbështetje, kontaktet e punonjësve të Sektorit për standardin e nxënësve dhe studentëve, si dhe të gjithë punonjësve të tjerë të MASH-it, janë të publikuar në këtë link, ndërsa pyetjet mund të parashtrohen edhe në adresën elektronike [email protected].

TË FUNDIT

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

dokumente pasaporta

Qytetarët e Shkupit mund të kontrollojnë online nëse pasaporta e tyre është gati

Talat Xhaferi

Xhaferi në Samitin e Investimeve për Ballkanin Perëndimor të BERZH-it

Izet Mexhiti

Mexhiti mesazh Grubit: S’jemi derivat i Dik Martit dhe shtëpive të verdha

Taravari Gostivar

Halil Snopçe u caktua kryetar i shtabit zgjedhor të degës së ASH në Gostivar

Arben Taravari3

Taravari: Maqedonia një herë ka zgjedhur president në Kuvend, pse mos ta bëjmë sërish!

bdi kryesia

BDI e vetme apo bashkë Selën në zgjedhje, në lojë edhe emra tjerë?!

levizja-besa

Lëvizja BESA zgjodhi shefin e shtabit zgjedhor (FOTO)

fatmirbytiqi

Bytyqi: Kjo qeveri është treguar me vepra e jo me fjalë

demiri-750x430-1

Ministri i Shëndetësisë për REL – Demiri: Nëse jam ministër pas zgjedhjeve kam plan për klinikat

INFO

NA NDIQ