Publikohen skeçet e natës së vitit të ri nga “Stupcat” në GjirafaVideo

0

Si çdo vit, Stupcat për natën e vitit të ri kanë sjellë skeçet e tyre të fund-vitit.

Këto skeçe të cilat trajtuan çështje sociale e aktuale nga këndi i satirës dhe humorit shumë të këndshëm nga Stupcat, pati shumë kërkesa që ato skeçe t’i shohin edhe online, prandaj tanimë mund t’i ndiqni online vetëm në gjirafavideo.com, ku mund të gjenden edhe episode e reja të serialit Egjeli, premierat e të cilit po shfaqen ekskluzivisht në GjirafaVideo.

Shikojeni skeçet e natës së vitit të ri nga Stupcat në Kanalin zyrtar të Stupcave në Gjirafa/Telegrafi/