”Publikohet” bomba e ministrit shqiptar nga Gostivari?! (Video)

0

Grupi humoristik nga Gostivari ”Stresat” kanë thumbuar politikën ditore me projektin e tyre  që ata e kanë emëruar bombat.

Në ”përgjimin” e publikuar nga Stresat flitet për politikën dhe skandalin e pergjimeve ne Maqedoni.

Në ”përgjim” dëgjohet ”ministri, aktivisti, kryetari i partisë, një drejtor, një deputet dhe disa aktor tjerë”.

 

*Kjo eshte rubrika thashetheme me humor dhe sarkazem