Puç politik në Arabinë Saudite, Princi i kurorës urdhëron arrestime të reja

0

Me dekretin e ri të mbretit saudit, zyrtarë të lartë saudit, duke përfshirë edhe komandantin e forcave tokësore, janë larguar nga detyra.

Në Arabinë Saudite me një dekret mbretëror disa zyrtarë të lartë të ushtrisë janë laguar nga detyra ndërsa dhe komandanti i ushtrisë dhe të forcave ajrore u dërgua në pension, raporton AA.