Punësime në Drejtorinë e të Hyrave Publike, shumica shqiptar, çfarë kuadro kërkohen dhe rrogat

Drejtoria e të Hyrave Publike (DHP) në Maqedoninë e Veriut ka hapur konkur për 40 punësime të reja.

Sipas njoftimit në kuadër të këtij konkursi do të punësohen shumica shqiptare, edhe ate 25 kuadro, nga katër maqedonas dhe turq, tre rom, dy serbë, një boshnjak dhe pjesëtar i një komuniteti tjetër, përcjell INA.

Kërkohen profile të ndryshme të stafit – asistent, bashkëpunëtor, nëpunës…, dhe pagat e tyre do të jenë kryesisht nga 30.037 denarë deri 33.332 denarë, edhe pse për disa punësime sigurohen të ardhura mujore pak më të ulëta, por ato vende pune janë dukshëm më të vogla.

Shpjegohet se ofrohet në përputhje me planin vjetor të institucionit që punëson, pra Drejtorisë së të Hyrave Publike.(INA)

 

Се бараат и други профили на кадри, а целиот оглас на УЈП е на следниов линк.