Pushues nga Kosova, mos i braktisni plazhet e Shqiperise!

Nga Hasan Dulaj

Provokimet s’kane te ndalur, permes muzikes serbe. Por ju mos ikni nga toka e juaj! Cdo pellembe e Shqiperise eshte toke qe ju perket edhe juve! Eshte e kuptueshme se porovokimet e tilla jane te pa tolerueshme. Por kjo eshte lufte speciale qe per qellim ka dy gjera: 1. te krijoje qarje brendakombetare dhe 2 ta demtoje ekonomine e Shqiperise!

Prandaj durim! Mos bini pre e gjakshitureve, qe per fat te keq ne keye te valles kane Edi Ramen!

Ne vend te largimit, dynduni edhe me shume, pikerisht rreth atyre lokaleve ku kumbon muzika serbe! Dynduni dhe bene te pakalushme hapesiren. Bojkotoni ato lokale! Mos u sherbeni me asgje, se kjo do t’iu kall ne dore kartat e spiunazheve te te gjtha llojeve!
Qendrimi i juaj aty do t’i largoje ata e jo juve.

Shqiperia eshte e jona! Eshte atdheu yne. Prandaj, sic ka thene Kuteli: Atdheu edhe kur te vret nuk duhet braktisur!
Rrofte Shqiperia! Rroft populli shqiptar!