Putin riktheu sulmet në Kiev, por Zelensky i vendosur që do t’i çlirojnë të gjitha qytetet

Lufta në Ukrainë vijon të jetë e ashpër, veçanërisht në lindje të vendit, ndërsa Rusia kreu sulme edhe në Kiev mëngjesin e së dielës.

Pavarësisht kësaj dhe faktin që tashmë disa qytete në lindje janë nën kontrollin e ushtrisë ruse, presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, është shprehur i bindur se ushtria do ta çlirojë të gjithë territorin e Ukrainës të pushtuar përkohësisht”.

Putin riktheu sulmet në Kiev, por Zelensky i vendosur që do t’i çlirojnë të gjitha qytetet

Lufta në Ukrainë vijon të jetë e ashpër, veçanërisht në lindje të vendit, ndërsa Rusia kreu sulme edhe në Kiev mëngjesin e së dielës.

Pavarësisht kësaj dhe faktin që tashmë disa qytete në lindje janë nën kontrollin e ushtrisë ruse, presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, është shprehur i bindur se ushtria do ta çlirojë të gjithë territorin e Ukrainës të pushtuar përkohësisht”.

“Nuk kemi asnjë dyshim se do të çlirojmë të gjitha qytetet e pushtuara përkohësisht. Kjo me siguri do të ndodhë”, kështu u shpreh Zelensky teksa vizitoi nga afër në Zaporizhzhia qytetarët e zhvendosur nga Mariupoli i pushtuar./Express/