Qëndroi një natë në izolim, Luizi i ka disa fjalë për Kiarën

Luiz Ejlli dhe Efi Dhedhes kanë qenë dy nga banorët që qëndruan një natë në izolim në një dhomë vetëm, si fitues të “The Voice of Big Brother”.

Ata u shpëtuan nga banorët e tjerë në këmbim të dhjetë mijë eurove nga çmimi final.
Lexo Edhe:

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=75dc8eb4-2edd-4120-b163-72c1784cb0ff

Luizi i tha Kiarës se e mori shumë malli për të dhe se brenda në dhomë, mendonte nëse ajo po ia dilte dot apo jo vetëm.

Prezantuesja nga ana tjetër i tha atij se sot e rrethuan të gjithë banorët, duke e komentuar raportin e tyre.

“Në mëngjes isha në këmbë dhe i kisha të gjithë, por kam qenë shumë mirë”.

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=77a6a825-e12f-44f2-b9d6-eaa90b6ff4de

“A e di sa më mori malli, për të madhin Zot”, tha Luizi.

Olta, Amosi dhe të tjerët, nisën sot me ‘sulme’ ndaj Kiarës, sërish lidhur me debatin e përhershëm, marrëdhënien mes saj dhe Luizit. /Telegrafi/

https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/?utm_source=ig_embed&ig_rid=defa4b86-aff4-4c29-b739-ab7351fc1434