Qeni më i vjetër në botë feston 20-vjetorin e saj

0

Augie goditi duke tejkaluar kështu jetëgjatësinë e 10-12 vjetëve të shumicës.

Shpëtimi i Goldheart Golden Retrievers në Tenesi, i cili më parë ndihmoi në rihapjen e Augie, ndau lajmin në faqen e tij në Facebook, duke shkruar: ‘Në 20 vjeç, ajo është gati sa dyfishi i jetëgjatësisë së pritshme, transmeton lajmi.net.

Ajo ka jetuar kaq gjatë kryesisht sepse ajo ka gjenetikë të shkëlqyeshme, por edhe pronari i saj, Jennifer, ka bërë një punë të shkëlqyeshme për t’u kujdesur për të dhe duke siguruar që ata të kenë një marrëdhënie të mirë me veterinarin e Augie.

Augie lindi në 24 Prill 2000. Ajo jeton me pronarët Jennifer dhe Steve Hetterscheidt në Oakland, California, dhe festoi 20 vjetorin me një tortë të veçantë, një flamur të madh.