Qeveri ekspertësh në Maqedoninë Veriore

0

Azbi Nuredini

Qeveri EKSPERTËSH një mundësi për shpëtimin e kredibilitetit politik të institucioneve të shtetit!

Pas skandalit në prokurorin speciale në Maqedoni është rrënuar tërësisht kredibiliteti politik dhe institucional i shtetit para qytetarve dhe para ndërkombëtarve, duke krijuar bindjen se kjo klas politike nuk ka vullnet as kapacitet për të ndërtuar një shtet demokratik në shërbim të gjith qytetarëve.

Prokuroria Speciale ishte një shpres e vetme pas shum skandaleve që krijuan klasa politike me abuzimin e pushtetit, sidomos në dekadën e fundit duke rëzuar besimin e qytetarve ndaj institucioneve shtetërore në ZERO!

Formimi i një qeverie nga EKSPERT të lëmive të ndryshme të dëshmuar me aftësit e tyre profesionale jashtë “çerdheve” partiake, është një shans i vetëm që e imponojnë rethanat e krijuara për rikthimin e shpresës për qytetarët tek institucionet e shtetit.

Kjo do të jetë një mundësi e HARUAR për qytetarët e Maqedonisē se si duket dielli i shtetit jashtë ombrellës partiake!

Qeveri EKSPERTËSH tani, për reformatim të sistemit politik dhe kthimin e drejtësis në vend!

PA DREJTËSI NUK DO TË KETË QETËSI NË VEND!