Qeveria shqyrton sot vendim për taksën ekologjike

Qeveria në seancën e sotme duhet t’i shqyrtojë dhe të marrë vendim për të dyja zgjidhjet ligjore të cilat kanë të bëjnë në uljen e paralajmëruar të TVSH-së për energjinë elektrike dhe vendosjen e takës ekologjike për karburantet. Ministri i Financave Fatmir Besimi dje deklaroi se Qeveria do të shkojë me propozim masat të vlejnë nga 1 korriku dhe me pritje se deri atëherë Kuvendi do të arrijë t’i votojë.