Qindra funksionarë të Lidhjes Demokrate, LSDM dhe BDI nuk paguanin parking në Shkup

Qindra vetura të qeveritarëve dhe anëtarëve të Lidhjes Demokrate të Pavle Trajanovit, LSDM-së dhe BDI-së ishin liruar nga pagesa për parkim në Shkup.

Këtë e ka theksuar sot zëdhënësi i VMRO-DPMNE-së, Naum Stoilkovski, duke bërë publike një listë.

“Veturat në lista janë me emrin Borçe Jakimovski, më së shpeshti Vladimir Kronevski, të cilët janë ish-drejtorë të parkingut në Shkup, përndryshe anëtarë të kryesisë së Lidhjes Demokratike të Pavle Trajanovit, pjesë e koalicionit qeveritar LSDM dhe BDI”, theksoi Stoilkovski.

Sipas tij, ka automjete në emër të Slavçe Jovanovskit, këshilltar aktual në Qytetin e Shkupit.

“Pranë tyre janë emrat e të tjerëve si dhe përshkrimet e makinave. Le të themi se është emri, targa dhe emri i Martin Popov, kreut aktual të kabinetit në qeverinë e kryeministrit. Këtu është edhe ish-kryetari i Aerodromit, Zlatko Marin. “Këtu është edhe Dushko Veskovski, ish-drejtori i Vodovod-it në Shkup, me emrin Vladimir Kronevski, e jo të rendis të tjerët”, tha Stoilkovski.