Qytetarët e Tetovës kanë paguar 75.000 Euro gjoba MPB

Flakron Bexheti

Ç’farë Qeverie ne kohe pandemie, qytetaret e Tetoves kane paguar 75.000 Euro gjoba MPB (sigurisht edhe qytetet tjera shume te ngjashme) vetem per nje muaj per shkak mos mbajtjes se maskave ne makinat e tyre me antarët e familjes. Dhjetra ose qindra raste nuk kanë mund te marrin pjesë ne varrimet e te afermeve pershkak se eshte dashur te jene ne izolim, dhe ti respektojne masat anti covid ndersa sot kjo Qeveri ia mundësoi
dy deputetevë pozitivë të shumicës të shkoje me skafander te votojë në Kuvend me automakinë të ambulancës?! Ç’far absurdi.

Kjo qeveri me kete “shumicë” parlamentare edhe ska takat a sillet arogante dhe e lazdruar!