Qytetari i kërkon ndihmë Ramës: Gruan ma kanë çuar në hotel, por ja përgjigja që mori! (VIDEO)

0

Kryeministri Edi Rama ka vijuar vizitat e tij në zonën e përfshirë nga tërmetet në Durrës dhe vendbanime tjera. Gjatë pasditës ai është përballur me një kërkesë interesante nga një qytetar i shqetësuar.
Ky qytetar e ka befasuar jo pak. Ai i ka kërkuar ndihmë Ramës duke i thënë që më kanë çuar gruan në hotel, në Golem pa me pyetur. Rama i kthehet duke i thënë që të marrë autobusin dhe të shkojë tek gruaja. “Ta kanë çuar gruan në hotel, por merre mor hotelin dhe kjo atje. Gruaja qenka më e mençuar se ty”, është përgjigjur Rama.(INA)