Qytetari shqiptar reagon: Jemi popull dembel, kurrë nuk reagojmë për të drejtat tona, kemi kaluar nga një pushtues në tjetër!

Reagimi i nje qytetari shqiptar per ABC News qe ka pushtuar rrjetet sociale:

“Jemi popull dembel, kurre nuk ngrihemi per te drejtat tona. Shqiptari ka kaluar nga nje pushtues ne tjetrin pa reaguar fare. Fshatari shqiptar ka vetem kazme dhe lopate ne shtepi, kurse ai europian dhjetra vegla per pune”, ka reaguar qytetari i revoltuar shqiptar.

Ndiqeni te plote: