Qytetet ku punoni më pak, e paguheni më shumë

0

Dëshironi të punoni më pak dhe të fitoni më shumë. Atëherë nuk jeni të vetmit, pasi shumë qytetarë anembanë botës dëshirojnë një jetë të tillë.

Duke marrë shkas nga kjo gjë (dhe të dhënat e popullsisë dhe pagave nga raporti i Deutsche Bank dhe UBS), më poshtë është renditja e qyteteve që ofrojnë pagë më të lartë, më pak orë punë gjatë javës dhe pushime të mjaftueshme gjatë vitit.