Rama i gëzohet borës në Tirane, qytetarët tallen: Kjo ndodh në qeverisjen tënde, në kohen e Saliut s’binte bore

Kryeministri Edi Rama nuk I ka shpëtuar atyre mijëra e mijëra qytetarëve që mezi priten borën në Tiranë apo qytete të tjera për të postuar foto në facebook. Ai ka postuar mëngjesin e sotëm një foto të monumemtit të Skenderbeut ne Tirane dhe shkruan:

“Me këtë pamje të pazakontë të përmendores së Skënderbeut në qendrën e Tiranës zbardhur prej dëborës, ju uroj një ditë të mbarë”.

Të shumtë janë qytetaret që ankohen për hallet e tyre të përdithshme por ka edhe nga ata që tallen dhe me ironi shkruajnë: Z.Rama kjo ndodh në kohën tënde se në kohën kur qeveriste Saliu sbinte borë në Tiranë.