Rama uron 8 Marsin: Zoti nuk mund të ishte kudo, prandaj Ai bëri nënat

Sot është një ditë e veccantë për të gjithë gratë dhe nënat në Shqipëri.

Kryeministri Edi Rama ka uruar sot për 8 marsin të gjitha nënat.

Kreu i qeverisë ka zgjedhur që këtë urim të veçantë të bëjë me një thënie të poetit të njohur Rudyard Kipling, i cili thotë:

“Zoti nuk mund të ishte kudo, prandaj Ai bëri nënat!”