Ramushi foli: 7 mijë euro më kushtoi pushimi, e pagova nga xhepi im!

0

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thënë se pushimin dimëror në Zvicër e ka paguar me para të tij dhe i kanë kushtuar vetëm 7 mijë euro, shkruan Koha.

Mediat kanë raportuar së fundmi se pushimet e kryeministrit në Zvicër, janë ndër më të shtrenjtat dhe se ai qëndroi në një ndër hotelet më të shtrenjta atje.

Ai këtë e tha gjatë një vizite në Komunën e Gjakovës, i cili është pritur nga kryetari i kësaj komune Ardian Gjini, me të cilin diskutuan për shumë çështje, si arsimi, sporti, shëndetësia, biznesi.

Në këtë takim u bisedua edhe për procesin zhvillimor të Komunës dhe reformat ekonomike në nivel të vendit.