Rasti “Monstra” sërish në duar të Fatime Fetait

0

Prokurorja Fatime Fetai dhe Gavril Bubevski edhe më tej do të vazhdojnë që të procedojnë në rastin “Monstra”, pasi që ky vendim u mor nga prokurori publik Ljubomir Joveski. Këtë informacion për “Fokus” e konfirmuan burimet nga prokuroria. Ky vendim edhe pritej, sepse bëhet fjalë për rast specifikë, me numër të madh të “bombave” të cilat vetëm se i kanë dëgjuar prokurorët, ndërsa ka edhe dëshmitarë të rrezikuar. Vendimi i Joveskit do të bëhet zyrtare nesër, kur në Gjykatën Penale është caktuar seancë gjyqësore. Rasti “Monstra” ka kaluar në duart e PSP, pasi që Gjykata e Lartë e shfuqizoi aktgjykimin e shkallës së parë dhe shkallës së dytë.