Reagim i Elvis Naçit rreth rasteve me përdhunimet e vajzave në Shqipëri e Kosovë

0

Reagon dhe Teologu i njohur nga Shqipëria Elvis Naçi rreth abuzimeve me vajzat e mitura si rasti në Shqipëri ku një vajzë 13 vjeçe u dhunua nga një grup djemsh të njëjtës moshë apo pak më të mëdhenj, dhe rasti i fundit me abuzimin me vajzën 16 vjeçe nga Kosova nga ana e mësuesit dhe policit.

Më shumë ndiqeni ligjeratën në Xhuma të Hoxhë Elvis Naçi.

https://www.facebook.com/ElvisNaci/videos/1247193145427729/