‘Regjistrimi i popullatës në Maqedoni ka një të mirë dhe një të keqe’

0

Xhezair Shaqiri

1 E mira esht se pasiqe esht pregaditur nje regjistrim i till ku nuk dote ceket perkatesia nacionale e qytetareve don te thot se politikanet maqedon kan kuptuar se esht ne ngritje numri i votueseve shqiptar e atyre maqedonasve esht ne ulje te madhe dhe po mos ta benin si te till regjistrimin dota rezikonin pushtetin e tyre

2 Si gjdo her politikanet maqedon si preventiv kunder shqiptareve kan politikanet shqiptar i kan koruptuar edhe me shum me tendera qe ta pranojn nje regjistrim te till ne disfavorin e shqiptareve dhe kjo esht e keqja per ne
Ae keni verejt qe gjith partit politike shqiptare te cilat jan ne qeverin e maqedonis heshtin per nje dem te madh i cili poju behet shqiptareve me ket regjistrim e mashum miren me ikjen e Gruevsmit me mediumet e tyre dhe analistet sa per ta mshefur ket tradheti te madhe te cilet e kan pranuar.