Renditja e FIFA-s: Brazili ruan vendin e parë, Belgjika e dyta

FIFA ka publikuar renditjen e saj për ekipet kombëtare dhe duket se Brazili vazhdon të jetë në vendin e parë, e ndjekur nga Belgjika dhe Argjentina.

Në 10 vendeve të para, vetëm Italia ka arritur të ngjitet me një pozicion, duke ja parakaluar Spanjës.Ndërkohë Belgjika, Argjentina, Franca dhe Anglia mbyllin Top 5.