Reshat Berisha – pejani 63 vjeçar që përngjan me Gjergj Kastriot-Skënderbeun (VIDEO)

Në Pejë Reshat Berisha njihet si një nga qytetarët më të respektuar nga të gjithë.

Ai për disa vite kishte jetuar në perëndim, apo më saktë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por që i cili më pas u kthye në vendlindjen e tij, në Pejë.

Por, ajo që habit më së shumti të gjithë është ngjashmëria që Reshat Berisha ka me Gjergj Kastriotin-Skënderbeun, në fotot e postuara nga faqja e “Peja në fokus”.

Ndryshe, Reshati më herët ka qenë një sportist, dhe ish-punëtor i Radio Televizionit të Kosovës dhe ka qenë një personazh i përfshirë në fusha të ndryshme.

Ai bënë ditur se gjatë periudhës kur ai kishte jetuar në SHBA, shumë shqiptarë i kishin thënë se në qëndrimin e tij në profil duke u bazuar tek mjekra, ai duket si Skënderbeu.

Tutje Reshati e shpreh dëshirën e tij të kamotshme e e cila është bashkimi i të gjitha trojeve shqiptare.

ATV realizoi një intervistë me të ku 63-vjeçari tregoi më gjerësisht për jetën e tij.