Rina vjen me këngë të re, kësaj radhe bashkë më të dashurinë

Këngëtarja Rina Balaj ka paralajmëruar këngë të re.

Ajo ka bërë të ditur se kënga do të jetë në bashkëpunim me të dashurin e saj, Sinboy.

Kjo këngë do të titullohet “Si ti” dhe do publikohet me datë 31 të këtij muaji.

Rina ka publikuar këngën e saj të fundit rreth një muaji më parë.