Rrëfimi i Nënës së Vjosa Osmanit

Vjosa Osmanit ka folur për emisionin “#Gjesi” në T7 pasi vajza e saj u bë presidente e Republikës së Kosovës. Pos tjerash, ajo ka thënë se Vjosa e ka ëndërruar gjithmonë postin e të pares së vendit.

“E kam prit që do të bëhet presidente, se si fëmijë ka qenë e përkushtuar në mësim, dhe gjithmonë ka thënë do të bëhem presidente”, ka thënë nëna e Vjosës.

Nëna e presidentes së Kosovës ka thënë që si çdo familje kanë qenë në stres gjatë seancës, por në fund e kanë ditur se e njëjta do të fitojë.

“Si çdo familje kemi qenë në stres, po në fund e kemi ditur që do të fitojë”, ka thënë ajo.