Rreth një orë pritje për dalje nga v.k. “Tabanoc” dhe “Bogorodië”

Intensiteti i trafikut në rrugët jashtë zonave urbane është rritur. Nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë njoftojnë se në pikat kufitare, respektivisht për dalje në vendkalimin kufitar “Tabanoc” pritet rreth një orë. Për dalje në “Qafthanë” pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimin kufitar “Bogorodicë”, koha e pritjes për dalje nga shteti është rreth një orë. Sipas LAMM, në pikat e tjera kufitare, në anën maqedonase, nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.