Rrëzimi i avionit në Rusi, përjashtohet mundësia e terrorizmit

Autoritetet rus po vazhdojnë hetimet në lidhje me rrëzimin e avionit.

Sipas hetimeve të deritanishme si shkak i rrëzmit të avionit po shihen mundësitë e kushteve të motit, gabimit njerëzur apo ndonjë defekti teknik.  Ndërkohë që përjashtohet mundësia e terrorizmit.

Në avionin i cili u rrëzua një ditë më parë humbën jetën 71 persona që ishin në bord.

Avioni u nis nga Moska dhe me destinacion drejt Orskut në malet Ural. Ai humbi kontaktet me radarët pak minuta pasi u nis nga aeroporti.