Rritet jehona e votuesve në Maqedoninë e Veriut deri në ora 17 (TABELA)

Komisioni Shtetëror Zgjedhor në Maqedoninë e Veriut njoftoi se deri në orën 17:00 kanë dalur për të votuar 41.37% e votuesve.

Kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski theksoi se nga 72% të materialeve të votimeve, të drejtën e votës e kanë shfrytëzuar 547.048 votues. Jehona më e madhe e votuesve është në komunat e Aerodromit, Haracine, Studeniçanit si dhe komuna tjera. Ja te gjitha rezultatet KLIKO KETU.(INA)