Rroftë pasaporta, rroftë Gjermania. Ky vend bashkë më

0

Urim Saliu

Katica erdhi me zhurmë dhe shpresë dhe u largua në heshtje. Ajo ishte një dështim dhe u largua si hiç. Këtë vend të shkatërruar nga krimi dhe korrupsioni nuk kanë mundur burra ta ndreqin dhe ne menduam se një grua do ta bëjë atë. Rroftë pasaporta, rroftë Gjermania. Ky vend bashkë me drejtësinë ka perënduar…