Rruga drejt Matkës edhe këtë sezon e pa rregulluar! Nga komuna e Sarajit heshtin (VIDEO)

Të shkatërruara dhe me gropa, e diku edhe të arnuara.

Kështu duken rrugët të cilët të shpien në një nga vendet më të frekuentuar nga turistët në Kanionin e Matkës, vetëm 15 km larg qendrës së Shkupit.

“Edhe pse ka filluar sezoni turistik në Kanionin e Matkës ende disa pjesë të rrugës po vazhdojnë të mbesin të pa rregulluara”, raporton Remzije Bilalli, gazetare e TV21.

Edhe qytetarët që takuam aty thonë është turp që ky vend kaq i bukur të lihet pas dore./TV21