Sa persona mund të zë një Opel Corsa? Videoja në fjalë do i’u befasojë

0

Opel Corsa është një veturë shumë ekonomike, dhe është zgjedhje e mirë për shumë shoferë nga e gjithë bota.

Ky është momenti kur 14 njerëz, duke përfshirë dhjetë fëmijë, dalin nga një Opel Corsa që ka vetëm pesë ulëse, transmeton Gazeta Express.

Videoja është filmuar nga një dritare e shtëpisë.Vetura është e parkuar ngushtë mes dy veturave tjera.

Është ilegale që një shofer të ketë pasagjerë më shumë se sa ka ulëse.

Videoja është gjiruar në Britani të Madhe.

https://video.dailymail.co.uk/preview/mol/2019/06/17/7559604141614479767/636x382_MP4_7559604141614479767.mp4