Sakrifica e shqiptarëve për liri, ndër breza ishte unike dhe njohu trima të rrallë

0

Ramush Haradinaj

Sakrifica e shqiptarëve për liri, ndër breza ishte unike dhe njohu trima të rrallë.

21-vjet më parë ranë heroikisht në fushën e nderit Bekim Berisha – Abeja, Bedri Shala, Përmet Vula, Elton Zherka dhe Jusuf Kelmendi, të cilët ishin rreshtuar me luftën çlirimtare për t’u shndërruar në shembull për ushtarët tjerë, se si luftohet e vdiset për idealin e lirisë. Edhe pse me çmim shumë të lartë, ideja që edhe ne të jetojmë të lirë, si popujt tjerë, nuk ndaloi, deri në jetësimin e saj të plotë. Lavdi e përjetshme!